Mirjam in een notendop

Ik heb in mijn carrière ervaring opgedaan in de zorg, het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer. In mijn huidige werk als Stress & Burn-out / NLP Coach en Hypnotherapeut heb ik deze brede ervaring als meerwaarde ervaren om zo mensen te kunnen ondersteunen in de coaching trajecten en/of therapieën.

Als jong meisje wist ik al zeker dat ik later in de gezondheidszorg wilde werken, gefascineerd door het menselijk lichaam, altijd vol verwondering en ontzag over hoe alles functioneerde. Nog voor mijn 18de begon ik aan de opleiding A verpleegkundige die ik met veel enthousiasme en leergierigheid heb gehaald. Naast opleidingen en ander werk heb ik sinds 2010 als freelance project manager een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld hartkleppen. Hiernaast heb ik sinds 2020 al honderden clienten kunnen helpen in mijn praktijk.

Conventionele- en complementaire behandelingen hebben over het algemeen dezelfde missie: gezondheid  van lichaam en geest en een kwaliteit van leven. Afhankelijk van de situatie zal een bepaalde behandeling de voorkeur hebben, of noodzakelijk zijn.
Als we de missie voor ogen houden, net als de grenzen van onze behandelmogelijkheden, kunnen wij als stress & burn-out coaches en therapeuten uitstekend samenwerken met andere disciplines.
Een voorbeeld hiervan is dat patiënten door de oncologie screenings consulenten van het St. Jansdal gewezen worden op de ondersteunende mogelijkheden die andere complementair therapeuten en ik te bieden hebben. Ik ben dan ook lid van het OncologieZorgNetwerk Lelystad-Dronten, en Paramedisch Platform Flevoland

Werken als stress & burn-out coach en hypnotherapeut is heel bijzonder. De meeste mensen zijn nog niet zo bekend met wat een burn-out inhoud en hoe ik als Burn-out Coach en Hypnotherapeut ze effectief en blijvend kan helpen. Dit is best verbazingwekkend, zeker wanneer je al heel lang problemen ervaart.

Ik kan jou of de medewerkers coachen in het herstel en inzicht geven in het ongelooflijke krachtige potentieel van je onderbewustzijn waardoor je anders in het leven komt te staan.
Ook kan ik jou of de medewerkers coachen om doelen te realiseren met betrekking tot persoonlijke groei/ persoonlijk leiderschap.

Naast de opleiding voor Stress & Burn-out Coach ben ik Gecertificeerd Internationaal Hypnotherapeut en heb ik een opleiding gevolgd voor Yager-Therapie®, Regressie & Transformationele Therapie, EMDR Methode, Energetisch Therapeut, Rebalancing®, Stoelmassage en NLP Master Coaching. De Hypnotherapie heb ik inmiddels uitgebreid met de Master Classes in Hypno-Oncologie, de Virtuele Maagband en Kinderhypnose.
En er zullen vast nog meer opleidingen volgen want daar word ik blij van en het kan jou/je medewerker alleen maar meer ondersteunen.

 

Ik ben heel sceptisch over hypnose, ik hou er niet van zei ik. Maar omdat ik niet lekker in mijn vel zat, teveel stress ervaarde en gewoon even overliep qua emoties ben ik toch bij Mirjam geweest voor coaching in combinatie met hypnotherapie. Gewoon gelijk na de eerste sessie voelde ik mij beter!!
De sessie hypnotherapie is ook totaal niet zo “eng” als ik dacht. De show hypnose die je altijd op TV ziet had mij een totaal verkeerd beeld gegeven.

Marion

Na 1,5 jaar chronische pijn in mijn knie wat mij belemmerde in doen en laten, ben ik sinds de hele relaxte hypnose behandeling door Mirjam inmiddels sinds februari 2020 vrij van pijn in mijn knie :-). Dank je wel Mirjam! Groetjes

Hans de Rijck

Als ik kijk naar hoe ik de eerste keer naar Mirjam reed en hoe ik de laatste sessie thuis kwam dan merk ik dat ik enorme stappen heb gemaakt. Ik ben heel goed geholpen met mijn coach vraag.
Ik ervaar ook minder stressklachten terwijl er nu veel speelt.
Ik kan thuis beter mijn gevoel delen. Ik eet en slaap beter.
Je bent professioneel: ik voel mij op mijn gemak bij jou, je ruimte voelt vertrouwd, je vraagt goed door en tegelijkertijd houd je de flow in het gesprek waardoor ik sneller tot de kern van het probleem kom.
Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject bij Mirjam gevolgd heb.

Nadine

Een fijne praktijk! Zeker aan te raden om van stress klachten af te komen!

Google review

Ik was talloze malen gestopt met roken en net zo vaak weer begonnen zodra het maar iets te gezellig of iets te stressvol werd, of zomaar weer. Toen hoorde ik over hypnotherapie. Het onderbewustzijn wordt aangesproken. Dat leek me de ideale oplossing, want als ík wilde stoppen met roken en ík begon steeds weer, wat ging er dan mis?
Ik heb een fijn voorgesprek gehad met Mirjam, met duidelijke uitleg zodat ik wist wat ik kon verwachten. Na de behandeling ging ik als niet-roker de deur uit. En dat blijf ik. Er is iets gebeurd waardoor het onvoorstelbaar lijkt om een sigaret te willen roken. Bèh.
Dank je wel Mirjam xx

Google review

Vorig jaar heb ik Mirjam bezocht voor een behandeling om wat aan mijn (over) gewicht te doen, een jaar later ben ik ruim 20 kg kwijt. Een aanrader dus! Mirjam dank je wel!

Google review